Cardozo transferinde son durum

Cardozo transferinde son durum

SPOR Haberleri

Oscar Cardozo ikinci babası, 'Cardozo ile Cumartesi konuştum. Çok sakindi ama ayrılmayı kafasına koymuş. Çok kuvvetle ayrılacak' dedi.

Fenerbahçe'de UEFA Tahkim Kurulu'na yapılacak savunma kadar gündemdeki yerini koruyan maddelerden biri de Oscar Cardozo. Paraguay Milli Takımı ile oynadığı maçların ardından tatile çıkan Cardozo, Benfica kampına ise bu hafta katılacak.
Paraguaylı futbolcunun ikinci babası Juan Araujo da oyuncunun durumu ile ilgili Portekiz basınına açıklamalarda bulundu. Araujo, Cumartesi günü Cardozo ile yaptığı görüşmeyi anlattı; "Cardozo ile Cumartesi konuştum. Çok sakindi ama ayrılmayı kafasına koymuş. Çok kuvvetle ayrılacak" ifadelerini kullandı. 30 yaşındaki futbolcunun geleceği belirsizliğini korurken Türkiye, İngiltere ve İtalya'dan teklifler olduğu belirtiliyor. Fenerbahçe ile yapılan görüşmelerin ise bonserviste yaşanan sıkıntı sebebiyle askıya alındığı ifade ediliyor. (SPORX)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...