Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ivanka Trump görmesin diye evsizler sokaklardan toplandı

Düzenleyen:
Ivanka Trump görmesin diye evsizler sokaklardan toplandı

DÜNYA Haberleri

Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump'ın Hindistan'a yapacağı ziyaret öncesinde Haydarabad şehrinde bulunan evsizlerin toplanarak rehabilitasyon merkezlerine kapatıldığı öğrenildi.

ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump'ın Hindistan'a yapacağı ziyaret öncesinde olağanüstü önlemler alındı. Öyle ki, ülkenin güneyinde bulunan Haydarabad kentinde sokaklardaki evsizler ile muhtaçlar bile toplandı ve rehabilitasyon merkezine kapatıldı.

400 DİLENCİ MERKEZE GÖNDERİLDİ

The Washington Post'un Indian Express'ten aktardığı habere göre, yaklaşık 400 dilenci sokaklardan toplanarak Chanchalguda Hapisanesi'nde bulunan merkeze gönderildi.

Polisin, yabancı konukları etkilemek için yaklaşık 6 bin dilenciyi sokaklardan toplama planı yaptığı belirtildi. Ayrıca şehirde Ocak ayının ilk haftasına kadar dilenmek yasaklandı.

Express'e konuşan ismini vermek istemeyen bir yetkili, "Bazı dilenciler, onların istedikleri yerde yaşama özgürlüklerini ellerinden aldığımızı söyledi. Ancak onlara bunu onların iyiliği için yaptığımızı ve onlara iyi bakılacak rehabilitasyon merkezlerine yerleştirdiğimizi söyledik" ifadlerini kullandı.

Yetkililer ABC News'e yaptıkları açıklamada ise, Trump'ın Hindistan'ın güzel yüzünü görmesini istediklerini söyledi.

Ivanka Trump'ın 28 Kasım'da başlayacak ve üç gün sürecek Global Girişimcilik Zirvesi'nde ABD heyetine liderlik etmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...