Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aysal'dan flaş transfer açıklaması

Aysal'dan flaş transfer açıklaması

SPOR Haberleri

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, yapacakları transferler hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak oldukça önemli açıklamalar yaptı.
Bonservisi Juventus'ta olan Felipe Melo ve Sao Paulo'da forma giyen Wellington'un transferinde sona geldiklerini söyleyen Aysal, teknik direktör Fatih Terim'in tercihien göre iki isimden birini alacaklarını dile getirdi.
WELLINGTON VE MELO HAKKINDA...
Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal, ön liberoya yapılacak transferle ilgili olarak, "Galatasaray'ın ön libero mevkisi şu an bizim iskeletimiz adına büyük bir eksik. Şu an her Wellington ve Melo ile bir yere kadar gelinmiştir. Teknik heyetimiz bir seçim yapacaktır. Top hocamızın elinde. Hafta sonuna kadar bir seçim yapılacaktır. Hocamız kendi ekibiyle birlikte transferde tüm etkenleri düşünerek kararı verecektir. Bir eksiğimiz, acelemiz yok. Hafta sonuna kadar transfer müjdesini vermeyi umuyoruz" dedi.
"UMUT BULUT BİTECEK"
Ayrıca bonservisi Toulouse'de olan Umut Bulut hakkında da konuşan Aysal, "Umut Bulut için çalışıyoruz. Büyük bir ihtimalle önümüzdeki günlerde bu transfer bitecek" diye konuştu. (SPORX)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...