Ronaldo futbolu Real Madrid'de bırakacak

Ronaldo futbolu Real Madrid'de bırakacak

SPOR Haberleri

Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez, Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez, Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun, futbolu Real Madrid'de bırakacağını söyledi. Perez, Real Madrid'deki geleceği son dönemlerde tartışma konusu olan Ronaldo hakkında ABD kanalı Univision'a açıklamalarda bulundu. Real Madrid ile sözleşmesi 2015 Haziran ayında dolacak Ronaldo ile tekrar masaya oturacaklarını belirten Perez, ''Sözleşmesinin yenilenmesi için bu zamana kadar müzakere olmadı çünkü futbolcumuz tatilde'' dedi. Perez, ''Herkes rahat olsun. Cristiano, futbolu Madrid'de bırakacak. Çünkü Zidane veya diğer büyük futbolcular gibi o da futbolu burada bırakmak istiyor'' diye konuştu. (SPORX)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...