Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kral Selman'ı havalimanında Hariri karşıladı

Kral Selman'ı havalimanında Hariri karşıladı

DÜNYA Haberleri

Kral Selman bin Abdulaziz, Lübnan eski Başbakanı Hariri ve diğer Suudi Arabistanlı yetkililer tarafından karşılandı

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, Medine'deki temaslarını tamamlayarak başkent Riyad'a döndü.

Suudi Arabistan resmi haber ajansı SPA'ya göre, Kral Selman, Medine kentinde katıldığı bir dizi açılış ve programın ardından Riyad'a döndü.

İLGİNÇ OLAY! KARŞILAYANLAR ARASINDA HARİRİ DE VAR

Selman'ı, Riyad'daki Kral Selman Hava Üssü'nde kardeşi ve eski Savunma Bakanı Emir Mukrin bin Abdulaziz, Veliaht Prens ve Savunma Bakanı Muhammed bin Selman, İçişleri Bakanı Prens Abdulaziz bin Suud bin Nayif ve diğer yetkililer karşıladı.

LÜBNAN BAŞBAKANI HARİRİ'NİN ŞAİBELİ İSTİFASI

Geçtiğimiz günlerde Lübnan Başbakanı Hariri, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da istifa ettiğini açıklamıştı. Hariri, istifa açıklamasında, Lübnan'daki siyasi iklimin babası, eski başbakan Refik Hariri'nin öldürüldüğü dönemle benzerlik kurduğunu belirtmişti. Hariri, hayatına yönelik bir komplo kurulduğunu hissettiğini aktarmıştı.

İSTİFA SONRASI RİYAD'DA KALDI

Öte yandan, Hariri'nin Riyad'da zorla tutulduğu iddiaları ortaya atıldı. Hariri, istifa açıklamasının ardından BAE'ye gitti ve tekrar Riyad'a döndü, ancak Lübnan'a geri dönmemesi dikkat çekti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...