'Komando'dan Trabzon'a 5 yıllık imza

'Komando'dan Trabzon'a 5 yıllık imza

SPOR Haberleri

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği'nin savunma oyuncusu Aykut Demir ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Gençlerbirliği'nden transfer edilen Aykut Demir, bordo-mavili takım ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Trabzonspor'un yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Sirene Davraz Oteli'nin toplantı salonunda düzenlenen imza törenine Aykut Demir ile Trabzonspor Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman katıldı. Karaman, burada yaptığı konuşmada, transferi gerçekleştiren yönetim kuruluna teşekkür ederek, herkesin peşinde koştuğu Aykut'u aralarında görmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Karaman, Aykut'un daha önce gösterdiği başarıları Trabzonspor'da da göstereceğine inandığını kaydetti. Karaman, 5 yıllık sözleşmeye imza atan Aykut'u futbol hayatının sonuna kadar takımlarında görmek istediğini belirtti. Aykut Demir ise büyük bir camiayaya geldiğinin farkında olduğunu, Trabzonspor'a uzun yıllar hizmet etmek istediğini dile getirdi. Trabzonspor'un hedefleri bulunan bir kulüp olduğunu belirten Demir, "Son yıllarda düşük bir performans sergilese de Trabzonspor her sene şampiyonluğu hedefliyor. Ben de hedefleri olan bir oyuncuyum. Uzun yıllar hizmet edip, Trabzonspor'u eski günlerine taşımak için gayret göstereceğiz" dedi.
Demir, 4 sene Gençlerbirliği'nde güzel bir performans sergilediğini ifade ederek, "24 yaşındayım. Tam kıvamımdayım. Trabzonspor'a da en güzel kıvamda geldiğimi düşünüyorum. Bundan sonra üstüne koyarak hem kendim hem de Trabzonspor adına faydalı olmak istiyorum" diye konuştu.
Demir, bir gazetecinin görev yapacağı mevkide birçok önemli futbolcu bulunduğu yorumu üzerine, "Rekabet olmadan olmuyor. Bu, bir futbolcuyu her zaman ileri götürür. Ben kendime çok güveniyorum. İyi olan, çok çalışan oynayacaktır. Tabi ki son kararı hoca verecek" ifadelerini kullandı.
Trabzonspor taraftarının farklı olduğunu kaydeden Demir, "Trabzonspor renkleri ile büyüdük. O zaman Ünal Karaman, Hami Mandıralı Trabzonspor'un formasını giyiyordu. Hayranlıkla onları izliyorduk. Şimdi biz de buradayız. Trabzonspor taraftarı için elinden geleni yapacağım" dedi.
Demir, herkesin kendisini çok iyi karşıladığını sözlerine ekledi.
Konuşmaların ardından Aykut Demir, kendisini 5 yıl bordo-mavili takıma bağlayacak sözleşmeyi imzaladı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...