Aksaray'da 20 kilo esrar ele geçirildi

Düzenleyen:
Aksaray'da 20 kilo esrar ele geçirildi

YAŞAM Haberleri

​Aksaray’da polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan ve kovalamaca sonucu yakalanan şahısların birlikte oldukları belirlenen bir başka araç tespit edilerek, polis ekipleri tarafından şahıslara ait 20 kilogram esrar ele geçirildi.

Olay, Aksaray-Adana karayolu üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, karayolunda uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ve Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekipleri, şüphe üzerine Aksaray istikametine seyreden 34 plakalı bir otomobile 'dur' ihtarında bulundu. Otomobil sürücüsünün 'dur' ihtarına uymaması üzerine polis ve sürücü arasında kovalamaca yaşandı. Aksaray-Ankara karayoluna kadar süren kovalamacada yakalanan sürücü ile birlikte 4 kişi gözaltına alınırken, yapılan araştırma ve soruşturmada beraber hareket ettikleri bir başka aracın daha olduğu ve o araçta esrar olduğu tespit edildi. Hemen o aracın peşine düşen polis ekipleri Altınkaya beldesi yakınlarında o aracı da 2 şüpheli ile birlikte yakaladı. Yakalanan araçta yapılan aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanmazken, şüpheliler hakkında yapılan araştırma ve soruşturmada esrar poşetlerini yol kenarına attıkları tespit edildi. Şüpheliler ile birlikte esrarın atıldığı yere giden polis ekipleri 3 poşet halinde 20 kilogram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili her iki araçta bulunan 6 kişi gözaltına alınarak soruşturma başlatıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...