Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mısır'da 2 Türk gazeteci gözaltına alındı

Mısır'da 2 Türk gazeteci gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri

Mısır'da gelişmeleri izleyen 2 Türk gazeteci gözaltına alındı. Gözaltındaki gazetecilerin Star TV çalışanlarından Murat Uslu ve Zafer Karakaş olduğu belirtildi.

Mısır'da gelişmeleri izleyen 2 Türk gazeteci gözaltına alındı. Gözaltındaki gazetecilerin Star TV çalışanlarından Murat Uslu ve Zafer Karakaş olduğu belirtildi. nbsp;Mısır'daki olayları takip etmek için dün Başkent Kahire'ye giden STAR Haber Muhabiri Murat Uslu ve Kameraman Zafer Karakaş, ordu tarafından gözaltına alındı. nbsp;Gazetecilerin kamera ve pasaportlarına da el konulduğu öğrenildi. nbsp;Otelden ayrıldıktan sonra gözaltına alınan Uslu ve Karakaş'ın bulunabilmesi için çalışma başlatıldı. nbsp;Star TV'den Nazlı Çelik Öztarhan da, Uslu ve Karakaş'ın Mısır'da gözaltına alındığını Twitter'dan duyurdu. nbsp;Öztarhan, "Muhabirimiz Murat Uslu ve kameramanımız Zafer Karakaş bu sabah Mısır'da ordu tafından gözaltına alındı. Kahire Büyükelçiliği devrede. Mısır Dışişleri Bakanlığı ve askeri yetkililerle temasa geçildi... Arkadaşlarımızın derhal serbest bırakılmasını istiyoruz." ifadesini kullandı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...