Sony yeni güncelleme yayınladı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Sony yeni güncelleme yayınladı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Sabah

Sony, üst düzey modeli Xperia XZ Premium için yeni bir yazılım güncellemesi yayınladı. Peki bu yazılım paketi içinde ne gibi yenilikler var?

Sony Xperia XZ Premium, Android 8.0 Oreo güncellemesini alan ilk Sony telefon oldu. Ancak diğer Sony cihazlar da Oreo'ya yükseltilecek. Gelelim asıl konumuza, XZ Premium için yeni bir güncelleme daha yayınlandı. Bu yazılım paketi kamerayla ilgili bir problemi düzeltiyor.

KAMERADA SORUN VARDI

Android Oreo, XZ Premium'da kamera sensörünün işlevselliğinde hataya neden oldu. RGBC-IR ve ToF (Lazer AF) parametrelerde çalışmama durumu yaşandı. Konuyu biraz daha açacak olursak, Xperia XZ Premium'la çekilen fotoğraflar bulanıktı ve 3D Creator gibi bazı özellikler işlevsel değildi. İyi haber artık bu sorunlar düzeliyor. Sony Mobile'ın yeni güncellemesi, XZ Premium'un çift sim kartlı modelini etkileyen kamera problemini ortadan kaldırıyor. Bununla birlikte bu güncelleme içinde Android'in kasım ayı güvenlik iyileştirmeleri de var. Güncelleme OTA yoluyla dağıtıldığı için cihazlara ulaşması biraz zaman alabilir.

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...