Devlet Bahçeli, Cemil Çiçek'le görüştü

Devlet Bahçeli, Cemil Çiçek'le görüştü

Politika Haberleri

TBMM Başkanı Çiçek, yeni anayasa çalışmalarında gelinen son aşamayı iletmek üzere muhalefet liderleriyle biraraya geldi.

Meclis Cemil Çiçek, yeni anayasa çalışmalarında gelinen son aşamayı iletmek üzere ilk olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü. Bahçeli'nin, TBMM'deki makamında gerçekleşen görüşme yaklaşık 50 sürdü. Görüşmeye, MHP Grup Başkanvekilleri Mehmet Şandır ve Oktay Vural, TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu'nun MHP'li üyesi Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk ile Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak nbsp;katıldı. Çiçek, Bahçeli'nin ardından BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edecek.
Başbakan Erdoğan ile yarın görüşecek
Çiçek, TBMM'de grubu bulunan siyasi parti liderleriyle yapacağı görüşmeleri AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan ile tamamlayacak. Görüşme, yarın saat 13.30'da Başbakanlık Resmi Konutu'nda gerçekleşecek.


nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...