Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kaçak akaryakıt operasyonun da zanlılar adliyeye sevk edildi

/ Kaynak: İHA
Kaçak akaryakıt operasyonun da zanlılar adliyeye sevk edildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Samsun'da düzenlenen kaçak akaryakıt operasyonunda gözaltına alınan 17 şüpheliden 12'si Samsun Adliyesi'ne sevk edildi

Samsun'da düzenlenen kaçak akaryakıt operasyonunda gözaltına alınan 17 şüpheliden 12'si Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. nbsp;Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce kaçak akaryakıt satışı yaptığı iddia edilen kişilere yönelik yaklaşık 1.5 yıldır teknik ve fiziki takibin sonucunda geçen gün Samsun'un Kavak ve Terme ilçeleri ile Amasya, Çorum, Manisa, Tokat ve İstanbul'da 25 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. nbsp;
Dört akaryakıt istasyonunda yapılan kazı çalışmalarında 200 bin litre civarında menşei belli olmayan kaçak akaryakıt, 10 bin litre katkılı kaçak akaryakıt dolu yer altı tankı tespit edildi. Yapılan operasyonda istasyonlarda kazı çalışmaları devam ederken, olayla ilgili M.Ş., M.A., H.S., T.A., C.T., E.S., M.B.U., M.D., M.A., H.Ş., A.K., B.K., F.B., B.Ç., B.G., H.U. ve Ş.B. gözaltına alındı. Göz altına alınan şahıslardan F.B., B.Ç., B.G., H.U. ve Ş.B. emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, diğer 12 kişi sağlık kontrolünden sonra "örgütlü bir şekilde akaryakıt kaçakçılığı ve vergi kaçakçılığı yapmak" iddiasıyla Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...