Kardemir Karabükspor, Samba Sow ve Emre Özkan'la anlaştı

/ Kaynak: AA
Kardemir Karabükspor, Samba Sow ve Emre Özkan'la anlaştı

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, Fransa'nın RC Lens takımında forma giyen Malili orta saha oyuncusu Samba Sow ve Beşiktaşlı Emre Özkan'la anlaştı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, Fransa'nın RC Lens takımında forma giyen Malili orta saha oyuncusu Samba Sow ve Beşiktaşlı Emre Özkan'la anlaştı. Kulübün Metin Türker Tesislerine gelen 24 yaşındaki Sow, 1 yılı opsiyonlu 4 yıllık, 24 yaşındaki Özkan ise 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp başkanı Taner Canyurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, faydalı olacağına inandıkları futbolcuları kulübe kazandırdıklarını söyledi. Nokta transferlere özen gösterdiklerini anlatan Canyurt, "Biliyorsunuz teknik direktörlüğe Tolunay Kafkas geldi. Onun görüşleri ve vereceği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarımız devam ediyor. Eksik görülen alanlara transferler yapacağız. Bugün Sow ve Özkan'la. Bu her iki oyuncu da kulübümüze fayda sağlayacaktır" diye konuştu.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...