Savcı, palalı saldırgan için tutuklama istedi

/ Kaynak: CHA
 Savcı, palalı saldırgan için tutuklama istedi

YAŞAM Haberleri  / CHA

İstanbul Cumhuriyet Savcısı, Gezi Parkı olaylarındaki palalı saldırgan S.Ç.'nin nöbetçi mahkemece serbest bırakılmasına itiraz etti.

İstanbul Cumhuriyet Savcısı, Gezi Parkı olayları sırasında elinde pala ile görüntüleri sosyal medyaya yansıyan S.Ç.'nin nöbetçi mahkemece serbest bırakılmasına itiraz etti. nbsp;Taksim Gezi Parkı olaylarına katılan göstericilere elindeki pala ile saldıran görüntülerinin sosyal medyaya yansımasının ardından gözaltına alınan S.Ç., Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayına sevk edilmişti. Soruşturma savcısı tarafından tutuklanma talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen S.Ç., ifadesinin ardından mevcut delil durumu, tutuklanmanın bir tedbir olması, şüphelinin sabit ikametgah sahibi olmalarını ve kaçma şüphelerinin bulunmamasını da göz önünde bulundurarak serbest bırakılmıştı. nbsp;Soruşturma dosyası Başsavcılık tarafından bugün Savcı Veysi Büyükkılıç'a verildi. Dosyayı inceleyen Savcı Büyükkılıç, şüpheli S.Ç'nin serbest bırakılmasına itiraz etti. İtirazını Sulh Ceza Mahkemesi'ne yapan Büyükkılıç, suçun vasıf ve mahiyeti ile mevcut delil durumunu gerekçe göstererek S.Ç.'nin tutuklanmasını talep etti.
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...