Galatasaray, Başakşehir için tedbir alıyor

Düzenleyen:
Galatasaray, Başakşehir için tedbir alıyor

SPOR Haberleri

Geçen sezon rakibinden 5’i yan ve duran top olmak üzere 8 gol yiyen sarı-kırmızılılar bu defa hazırlıklı

Süper Lig lideri Galatasaray, bu hafta belki de sezonun en kritik maçına çıkacak. En yakın takipçisi Başakşehir’le karşılaşacak sarı-kırmızılılar kaybettiği takdirde hem zirvedeki koltuğuna ortak edinmiş olacak, hem son dönemde oluşan “Büyük maç kazanamıyor” algısı sürecek hem de ligin başında sağladığı puan avantajını kaybedecek. Ama Cimbom kazanırsa arkasına çok büyük bir rüzgâr alacak. Galatasaray’daki herkes bunun bilincinde ve zorlu maça bu şekilde hazırlanıyor. Başkan Dursun Özbek çalışmaları yakından takip ederek maçın önemine vurgu yapıyor. Yönetim, futbolcular ve teknik heyet Florya’da tek yürek olurken, teknik patron Igor Tudor da maçın şifreleri üzerinde çalışıyor. Başakşehir’le geçen sezon oynadığı 3 maçta da mağlup olan ve 8 gol yiyen sarı-kırmızılılar bu gollerin 5’ini yan ya da duran toplar sonucu kalesinde görmüştü.

“Son çizgiye indirmeyin”
Igor Tudor, bu sezon da yan ve duran toplarda sıkıntı yaşayan takımına özel çalışmalar yaptırarak bu defa üzülmelerinin önüne geçmeye çalışıyor. Sağ çizgide Mariano’ya çok güvenen genç teknik adam o bölgede fazla problem yaşayacaklarını düşünmüyor ancak sol kanat için tedirgin. Linnes ve Latovlevici’den tam olarak istediğini alamayan Tudor, bu sebeple henüz yeni sakatlıktan çıkan Tolga ile özel görüşüp kendisine çok büyük iş düşeceğini anlattı. Başakşehir etki alanlarını baltalamayı hedefleyen Tudor, rakibin çizgi oyuncusu topla buluştuğu an en az 3 kişiyle baskı yapılmasını istiyor. Hırvat çalıştırıcı, ceza sahası çevresinde de faul yapılmaması gerektiğini söylüyor.  > Burhan Can Terzi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...