Sezer Öztürk'ü kızdıran soru

Sezer Öztürk'ü kızdıran soru

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın yeni transferi Sezer Öztürk, Eskişehirspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olurken kimsenin kendisine sormadığını belirtti.

Beşiktaşlı futbolcu Sezer Öztürk basın toplantısında şunları söyledi: "Takıma alışmak ve form tutarak elimden gelen her şeyi Beşiktaş için yapacağım. Başkanımız Fikret Orman'ın beni istediğini biliyorum ve bunun karşılığını vereceğim. 5 haftalık bir süre var ligin başlamasına ve formumu yakalamak istiyorum. Geçen sezon 17.haftada bileğimi burktum bu benim hatamdı çıkmadım oyundan ve sakatlığım uzun sürdü. Ve 7 hafta yoktum. Ama böyle bir yargı oluştu Sezer sakat diye ama böyle birşey yok sakat değilim. Geçmişle ligili konuşmak çok mantıksız. Geçmiş geçmişte kaldı. F.Bahçe'de forma giydiğim zaman elimden geleni yaptım. İşimi yaptım takım içinde uyumlu ve görevlerimi yapan biriydim. Alex çok farklı bir oyuncu. Dün mesaj atıp bana başarılar diledi. Alex örnek aldığım bir oyuncu ve o düşüncelerini söylerdi bende düşüncelerini söyleyen biriyim. Şike sürecinde mahkemeden beraat ettim burası futbol takımı mahkemeyle ilgili konuşulacak yer değil. Futbolla igili konuşacağım. Burada bunları konuşamam. Ben beraat ettim. Beşiktaş'ta olmaktan mutluyum.


Burası çok büyük bir camia ve takım. Buradada büyük futbolcular var. Sonuçta aynı çatı altında başarıyı yakalamak için uğraşacağız. Önder Özen ile geçen hafta görüştüm ve sonrada başkan ile irtibata geçtim. Menajerim daha çok görüşme yaptı. Birkaç takım daha beni istedi ancak Beşiktaş bu takımların arasından öncelikliydi. Bende Beşiktaşta oynamak istiyordum ve bu gerçekleşti.
Eskişehirspor'dan F.Bahçe'ye gelirken kimse bana söylemedi sadece transferin bittiğini söylediler ve bunlar gerçekleşti. nbsp;Ancak şimdi yeni bir zaman ve ben Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...