Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK sevici Amberin Zaman, vatanseverliğine laf söyletmiyor

Düzenleyen:
PKK sevici Amberin Zaman, vatanseverliğine laf söyletmiyor

GÜNDEM Haberleri

Türkiye'nin aleyhindeki her harekete destek olmasıyla tanınan ve terör örgütü PKK'ya sempatisini gizlemeyen Amberin Zaman, çatır çatır vergi ödediğini, kimsenin vatanseverliğini sorgulayamayacağını açıkladı.

Bir dönem sık sık Kandil'e çıkarak terör örgütü PKK'nın sözde yöneticileriyle bir araya gelen ve açıklamaları ile adeta PKK'nın sözcülüğünü yapan Amberin Zaman, kendisine yöneltilen eleştirilere Twitter'dan cevap verdi.

ÇATIR ÇATIR VERGİ ÖDÜYORUM

Kendisine laf atanlara ve küfür edenlere bütün vergilerini çatır çatır ödediğini hatırlatan Zaman, vatanseverliğine bir de bu açıdan bakılmasına istedi.

ZAMAN İÇİN İLK DEĞİL

Amberin Zaman'ın bu yaptıkları ne ilk ne de son. Daha önce PKK'nın liderleri ile Kandil'de röportaj gerçekleştiren Zaman, Türkiye karşıtı propaganda yapmış, en son IKBY bağımsızlık referandumu için yaptığı çalışmalar ile bu sefer de Barzani'nin fahri sözcülüğünü üstlenmişti.

PKK sevici Amberin Zaman, vatanseverliğine laf söyletmiyor

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...