Polisten CHP'li Salıcı'ya: Kes lan!

Polisten CHP'li Salıcı'ya: Kes lan!

GÜNDEM Haberleri

Taksim'de CHP İl Başkanı Salıcı ile polis arasında gerginlik yaşandı. Polis, Salıcı'yı "Kimseye vurmuyoruz. Kes lan" diyerek itekledi.

Taksim Dayanışması'nı oluşturan emek meslek örgütlerinin temsilcileri, saat 22.00'da Beyoğlu 'nda bulunan Makina Mühendisleri Odası'nda basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasının ardından bina önünde bekleyen grup Çevik kuvvet polislerinin geldiğini görünce bina içerisine girdi. Çevik kuvvet ekipleridışarıda kalanları da içeri sokarak kepenkleri üzerlerine kapattı. Bu sırada polisle CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Salıcı, polislere "Ben CHP İl Başkanıyım. Burası Makine Mühendisleri Odası kimseye vuramazsınız" diyerek tepki gösterdi. Bir polis de Salıcı'yı, "Kimseye vurmuyoruz. Kes Lan" diyerek itekledi. Daha sonra çevik kuvvet ekipleri bina önünden ayrıldı. Bina içerisindeki kalabalık ise; ancak polisin ayrılmasının ardından dışarı çıkabildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...