Trabzonspor stoper için iki adayı listesine aldı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Trabzonspor stoper için iki adayı listesine aldı

SPOR Haberleri  / Sabah

Trabzonspor'un, 26 yaşındaki Slovak oyuncu Lukas Stetina'yı bir süre takip edeceği, beğenilmesi durumunda girişimlere başlanacağı belirtildi

Teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın verdiği rapor doğrultusunda ara transfer döneminde stoper mevkiine takviye yapmayı planlayan Trabzonspor, Michal Pazdan'ın ardından ikinci bir adayı da listesine aldı. Sparta Prag forması giyen 26 yaşındaki Slovak savunmacı Lukas Stetina'nın bordo- mavililerin gündemine geldiği öğrenildi. Bir süre Stetina'yı takip etme kararı alan yönetim, oyuncunun beğenilmesi halinde Sparta Prag'a resmi teklifle gidecek. Oyuncunun ikna edilmesi görevini ise Trabzonspor'un Slovak oyuncuları Kucka, Bero, Durica ve Hubocan'ın üstleneceği belirtildi. Bu dört oyuncunun da vatandaşları Stetina için olumlu görüş bildirdikleri ifade edildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...