Erdoğan gezisinin üçüncü durağında

Düzenleyen:
Erdoğan gezisinin üçüncü durağında

GÜNDEM Haberleri

Rusya Federasyonu ve Kuveyt ziyaretinin ardından Katar’a geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Emir Şeyh Temim bin Hamed es-Sani tarafından törenle karşılandı. Erdoğan ve Şeyh Temim, baş başa görüşmelerinin ardından Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 3. Toplantısı’na iştirak etti.

İsmail Kapan KATAR

Toplantı sonrasında Erdoğan ve Şeyh Temim’in huzurunda gerçekleştirilen imza töreninde, “Merkez Bankacılığı”, “Turizm”, “Hukuki ve Adli Eğitim”, “Meteoroloji”, “Kardeş Limanlar”, “Cezai Konularda Adli İş Birliği”, “Gıda Güvenliği”, “TRT ile Katar Medya Kurumu (QMC) Arasındaki İş Birliği”, “İnsani Yardım” ve “TÜBİTAK ve BİLGEM ile Katar Üniversitesi Arasında Araştırma Mutabakat Zaptı” imzalandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, imza töreninin ardından bölgenin güvenliğini sağlamak için Katar’da konuşlanan Türk birliğini ziyaret etti.

Erdoğan gezisinin üçüncü durağında

 Erdoğan, Katar’da da yayınlanan Diriliş Ertuğrul’un yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ ve oyuncularla sohbet etti

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...