Şenol Güneş: Sözümden dönmem

Düzenleyen:
Şenol Güneş: Sözümden dönmem

SPOR Haberleri

Millî takım için imza atma şansının önüne geldiğini belirten tecrübeli teknik adam, söz verdiği için Beşiktaş'ta kaldığını söyledi.

Beşiktaş'a geldiği günden bu yana başarılı sonuçlara imza atan tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş, adının millî takım ile anılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

"ASLA SÖZÜMDEN DÖNMEM"

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşme yaptığını belirten Güneş, "İstesem o zaman millî takım için imza atabilirdim. Ama ben böyle bir adam mıyım? Beni tanımamışlar mı? Asla bu konularda sözümden dönmem. Daha önce iki takımı birlikte çalıştırmayacağımı söylemiştim. Bu görüşmeyi de başkan söyledi, git yap diye. Madem bir konuyu bilmiyorlar, bari sussunlar." dedi.

LUCESCU YORUMU

Şenol Güneş, "Lucescu'yu tartışmaya gerek yok ancak adamı kendi kafamızda bir yere oturtmaya çalışıyor. Eleştirebiliriz ama saygısızlık edemeyiz. Herkes sorunları söylüyor ama kimse çözüm ortaya koymuyor." ifadelerini kullandı. milliyet

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...