Acun Ilıcalı Survivor'a katılacak 3 ismi açıkladı (Survivor 2018 ünlüler, gönüller yarışmacıları)

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı Survivor'a katılacak 3 ismi açıkladı (Survivor 2018 ünlüler, gönüller yarışmacıları)

MAGAZİN Haberleri

Survivor 2018'e katılacaklar belli olmaya başladı. Survivor formatını Türkiye'de hayata geçiren TV8'in patronu Acun Ilıcalı, Survivor All Star'a katılacak yarışmacıları birer birer açıklıyor. Peki Survivor All Star Gönüllür'e katılacak isimler belli oldu mu? Survivor 2018'e hangi yarışmacılar katılıyor? İşte Survivor All Star 2018'e katılacak yarışmacılar ile ilgili bilgiler...

Survivor 2018'e katılacaklar belli olmaya başladı. 2018 yılında Survivor All Star müjdesini veren Acun Ilıcalı, teker teker yarışmaya katılacakları açıklıyor. İlk yarışmacı, Iğdır’dan İstanbul’a 50 gün boyunca yaklaşık 1600 kilometre yol yürüyerek tüm dikkatleri üzerine çeken Cumali Algül'dü... İkincisi ise daha önce üç kez Survivor yarışmasına katılan Turabi Çamkıran oldu... Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2018'e katılacak üç ismi daha açıkladı. Peki Survivor 2018'e katılacak o üç isim kim? Şahsi Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Ilıcalı, ''#Survivor2018'de bir ilk yaşanacak demiştik. All Starlar yeni Gönüllüler'e karşı... İşte bu yılın All Starlar kadrosuna dahil olan 3 isim; Sema Aydemir, Nagihan Karadere ve Merve Aydın. Hepsine başarılar diliyorum...'' diyerek Survivor All Star'a katılacak üç ismi böyle duyurdu... İşte Survivor 2018 All Star ile ilgili merak ettikleriniz...

Survivor 2018 ne zaman başlayacak Acun Ilıcalı All Stara katılacak 3 yeni ismi açıkladı

2018 SEZONU NE ZAMAN?

Genel olarak, Ocak ve Şubat aylarının sonlarına doğru başlayan yarışmanın, 2018 yılında da bu zaman dilimi içerisinde başlaması bekleniyor.

Survivor 2018 ne zaman başlayacak Acun Ilıcalı All Stara katılacak 3 yeni ismi açıkladı

TURABİ ÜÇÜNCÜ KEZ SURVİVOR'A GİDİYOR

Survivor 2018 için hazırlıklara başlayan Acun Medya ekibi yarışmacıları da belirlemeye başladı. Daha önce iki kez Survivor'a katılan ve ikisinde de şampiyonluğa ulaşan Turabi üçüncü kez Survivor'a gidiyor.

Sosyal medya hesabından güzel haberi sevenleriyle paylaşan Turabi, yayınladığı videonun altına '3. defa Survivor mı? 'İmkânsız...' dedi gururum. 'Riskli...' dedi. Tecrübem, 'Manasız...' dedi. Mantığım, 'Yine de denemeye değer' dedi. Kalbim... 'Seneye görüşürüz' mesajını yazdı.

İLK YARIŞMACI CUMALİ AKGÜL

Survivor 2018 kadrosuna dahil olmak isteyen Cumali Akgül, Iğdır’dan İstanbul’a 50 gün boyunca yaklaşık 1600 km yol yürüyerek geldi. Cumali Akgül’ün Survivor için fiziksel olarak yeterli olmadığını söyleyen Acun Ilıcalı, Beyazıt Öztürk’ün ısrarlarına dayanamayınca “Cumali kardeşim o kadar yol yürümüş gelmiş. Bundan sonra yürüyen hiç kimseyi almayacağımızı garanti ederek kendisini Survivor’a almaya karar verdik.” açıklamasını yapmıştı.

SURVİVOR'A GİDECEK BEŞ İSİM ŞÖYLE

Cumali Akgül

Turabi Çamkıran

Sema Aydemir

Nagihan Karadere

Merve Aydın

Survivor kadrosu belli oldu (Acun) Survivor'da hangi yarışmacılar var

Survivor 2018'in kadrosu açıklanıyor! TV8'de yayınlanacak Survivor 2018'i yarışma programının hayranları heyecanla beklerken, Acun Ilıcalı'dan kadroyla ilgili son dakika açıklamadı geldi. Acun Ilıcalı, Kanal D'de Beyaz Show'da canlı yayın sırasında Cumali Akgül'ü kadroya aldıklarını duyurmuştu. Acun bu kez sosyal medyadan yeni yarışmacıları ilan etti.

SURVİVOR'UN YENİ YARIŞMACILARI | Acun Ilıcalı, Survivor'la ilgili açıklamasında "Survivor 2018'de bir ilk yaşanacak! Bir takım bugune kadar yarışan isimlerden en öne çıkan All Star'lar. Diğer takım yeni başvurulardan gelecek yepyeni Gönüllüler! Survivor2018 'de bir ilk yaşanacak demiştik, All Starlar yeni Gönüllüler'e karşı... İşte bu yılın All Starlar kadrosuna dahil olan 3 isim; Sema Aydemir, Nagihan Karadere ve Merve Aydın. Hepsine başarılar diliyorum." dedi.

Acun Ilıcalı Survivor'a katılacak 3 ismi açıkladı (Survivor 2018 ünlüler, gönüller yarışmacıları)

TURABİ DE KADRODA | Bu arada daha önce iki kez Survivor'a katılan ve ikisinde de şampiyonluğa ulaşan Turabi üçüncü kez Survivor'a gidiyor. Sosyal medya hesabından güzel haberi sevenleriyle paylaşan Turabi, yayınladığı videonun altına '3. defa Survivor mı? 'İmkansız…' dedi gururum. 'Riskli…' dedi. Tecrübem, 'Manasız…' dedi. Mantığım, 'Yine de denemeye değer' dedi. Kalbim… 'Seneye görüşürüz' mesajını yazdı.

SURVIVOR 2018 HANGİ TARİHTE BAŞLAYACAK? | Geçtiğimiz 3 yılın Survivor başlangıç ve bitişleri belirtildiği gibi. Her sene birkaç gün öne çekilmiş. Ocak veya Şubat aylarında başlayan Survivor genellikle Haziran aylarında final yapıyor. Önümüzdeki senede yani 2018'de Survivor'un yine Ocak veya Şubat ayında başlaması beklenirken daha fazla gecikeği düşünülmüyor. Ocak ayından daha erken bir tarihte başlaması ise mümkün görünmüyor. Geçtiğimiz 3 yıllık bir Survivor yayın hayatına bakarsak Survivor 2015 All Star'da 22 Şubat yayın tarihi olarak belirlenmiş. Bitiş tarihi ise 3 Temmuz olarak belirlenirken Survivor 2015 All Star'ı Turabi Çamkıran kazanmış.

Survivor 2016'ya baktığımızda ise başlangıç tarihi 7 Şubat 2016 iken bitiş tarihi ise 30 Haziran 2016 olarak görülüyor. Kazanın ise Avatar Atakan Arslan. Bu sene Survivor 21 Ocak tarihinde başlamış. Önceki yıllara göre tarihi biraz daha erkene çekilmiş ve bitişide 22 Haziran olarak karşımıza çıkıyor. Kazananı ise Ogeday Girişken.

SURVİVOR 2018 NERDE ÇEKİLECEK? | Nefes kesen görüntülere sahne olacak Survivor 2018, Dominik Cumhuriyeti ve adalarında çekilecek. Dominik Cumhuriyeti'nin muhteşem doğası görsel bir şölen sunarken, zorlu koşulları Survivor 2018'de heyecanı daha da artıracak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...