Ünlü şarkıcı mahkemelik olduğu sevgilisiyle evleniyor

Ünlü şarkıcı mahkemelik olduğu sevgilisiyle evleniyor

MAGAZİN Haberleri

Rafet El Roman ayrıldığı sevgilisiyle tekrar birlikte. Ceren Kaplakarslan ile evlenme kararı alan Rafet El Roman herkesi çok şaşırttı.

Rafet El Roman ayrıldığı sevgilisiyle tekrar birlikte. Ceren Kaplakarslan ile evlenme kararı alan Rafet El Roman herkesi çok şaşırttı. Ünlü sanatçı Rafet El Roman yakın bir zaman önce kızlarının ilişkisine karşı çıkmasından dolayı evlenemediği sevgilisi Ceren ile ayrılmıştı. Bu ayrılmanın sonrasında ise Ceren Kaplakarslan'ın babası Rafet El Roman İÇin ''Ben o adamın ne olduğunu biliyordum, kızım da sonunda öğrenmiş oldu. Hizmetçisini hamile bırakan adamdan zaten ne beklenir ki?" demişti. Bu sözler üzerine ikili mahkemelik oldu. Rafet El Roman ve Ceren tekrar barıştı ve evlenme kararı aldı. Fakat baba bu karara karşı duruyor evlenmelerini istemiyor. El Roman nbsp; "Ayrılık sürecinde tatsız olaylar oldu. Onu da anlıyorum. Bir baba kızını korumak için ağır konuşabilir" nbsp; diyerek kız babasına barış çağrısında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...