Başbakan Erdoğan ilk iftarını gençlerle açacak

Başbakan Erdoğan ilk iftarını gençlerle açacak

GÜNDEM Haberleri

Memur Sen Konfederasyonu'na üye gençlerle Altınpark'taki iftarda bir araya gelecek olan Erdoğan'ın, Gezi Parkı olaylarıyla ilgili açıklama yapacak.

Başbakan Erdoğan, yarın Memur-Sen Konfederasyonu'na üye gençlerle Altınpark'taki iftarda bir araya gelecek. nbsp;Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yeni Anayasa için liderler turu yapan Meclis Başkanı Cemil Çiçek ile yarın görüşecek. Başbakanlık Resmi Konutu'nda, saat 13.30'da gerçekleşecek görüşmede Çiçek'in, diğer liderlerle yaptığı değerlendirmeleri Erdoğan'a aktarması ve yol haritasını çizmesi bekleniyor. Erdoğan, yarın akşam saatlerinde ise bu kez iftar organizasyonuna katılacak. Memur Sen Konfederasyonu'na üye gençlerle Altınpark'taki iftarda bir araya gelecek olan Erdoğan'ın, özellikle Gezi Parkı olaylarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...