'Şirinler' adliyeye sevk edildi

Düzenleyen:
'Şirinler' adliyeye sevk edildi

GÜNDEM Haberleri

"Şirinler" olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 13 kişi adliyeye sevk edildi

İstanbul Bahçelievler'deki bir alışveriş merkezinde "Şirinler" olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik operasyonda yakalanan 13 şüpheli adliyeye sevk edildi. İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İncirli'deki alışveriş merkezine düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve kamuoyunda "Şirinler" olarak bilinen organize suç örgütü üyesi olduğu iddia edilen 9 kişi ile Azerbaycan uyruklu 4 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Aralarında suç örgütü lideri Mehmet Sabri Şirin'in de yer aldığı 13 kişi, hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye gönderildi. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 2 Kasım günü Bahçelievler İncirli'de bir alışveriş merkezine düzenlenen operasyonda, kamuoyunda "Şirinler" olarak bilinen organize suç örgütü üyesi olduğu öne sürülen 9 kişi ile Azerbaycan uyruklu 4 kişi yakalanmıştı.
'Şirinler' adliyeye sevk edildi
Başka bir organize suç örgütüne silahlı saldırı hazırlığında oldukları iddia edilen şüphelilerle birlikte 9 silah, çok sayıda yedek şarjör ve mermi ele geçirilmişti.
'Şirinler' adliyeye sevk edildi

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...