Kocasına kurşun yağdırdı

Düzenleyen:
Kocasına kurşun yağdırdı

YAŞAM Haberleri

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, Birgül G. boşanmak üzere olduğu kocasını silahla vurarak öldürdü.

Boşanmak üzere oldukları öğrenilen Erdoğan G. ile Birgül G. arasında sabah saatlerinde eski hastane binası karşısındaki evlerinde tartışma çıktı. Birgül G. silah ile Erdoğan G.’ye 5 el ateş etti. Göğsünden ve başından yaralanan Erdoğan G. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Erdoğan G, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Daha sonra küçük çocuğu ile evden ayrılan Birgül G. polis tarafından gözaltına alındı. Olayla alakalı soruşturma devam ediyor.

Adamın cenazesi adli tıpta
Oğlunun doğum gününde karısı tarafından öldürülen adamın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayın detayları... Bu sabah Arapzade Mahallesi'nde meydana geldi. Küçük oğlu F.G’nin yaş günü olduğu için, ayrı yaşadığı kocası Erdoğan G’nin evine gelen 2 çocuk annesi Birgül G, tartışma çıkınca sinir krizi geçirdi. Bir börekçide çalışan öfkeli kadın, çantasından çıkarttığı tabancayla, 9 yaşındaki oğlu F.G'nin gözleri önünde kocasına 5 el ateş etti. Ağır yaralanan talihsiz koca, ambulansla hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. Erdoğan G.’nin cesedi, Orhangazi Belediyesi’ne ait cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu’na getirildi. Burada yapılacak otopsinin ardından cenaze aileye teslim edilecek.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...