Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Antika meraklıları Sirkeci Garı’nda ikinci kez buluşuyor

Düzenleyen:
Antika meraklıları Sirkeci Garı’nda ikinci kez buluşuyor

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Abdülhamit’in Gramafonundan, asırlık köstekli saatlere varana kadar tarihe tanıklık eden bir çok eşya Sirkeci Garı’nda antika meraklılarını bekliyor…

Her antika eşyanın kendine özgü bir hikâyesi vardır ve bu hikâye mistik bir hava taşır.

Padişah Abdülhamit in sükûneti dağıtan şarkıları dinlediği gramofon,  Osmanlı zamanından kalma el yazmaları, 2. Dünya savaşında kullanılan dürbünler,  bir döneme tanıklık eden köstekli saatler, sadece ortamı aydınlatan değil aynı zamanda da bir kültür mirası olan avizeler, eski dönemlerin ruhunu yansıtan Antika saatler ve radyolar…

Antika meraklıları Sirkeci Garı’nda ikinci kez buluşuyor

Sandıklar sandalyeler masalar dolaplar konsollar değerli süs eşyaları takılar kitaplar ve birçok yaşanmışlık barındıran, hatıraları korumak adına kuşaklar ve asırlar    geçiren antika eşyalar takılar meraklılarını 17 Kasımda Antika Festivalinde bekliyor..

Tarihe tanıklık etmiş tüm yaşanmışlıklar Ülke değerleri varlıklarını koruma derneği öncülüğünde  halka açık sergilenerek meraklısıyla buluşacak.

Antika meraklıları Sirkeci Garı’nda ikinci kez buluşuyor

Sonbaharın son Antika Festivali, 17 Kasımda tarihe tanıklık etmek için;  İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısında Tarihi Sirkeci Gar’ında tarihi renkleriyle İstanbul’u geçmişle buluşturmaya hazırlanıyor.

17 Kasımda Tarihi Sirkeci Gar’ında,  Antika Festivalinde tarihle sizleri buluşturmak için bekliyoruz.

Düzenleyen:  - KÜLTÜR - SANAT
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...