Kontrolden çıkan otomobil traktör bayisine daldı

Düzenleyen:
Kontrolden çıkan otomobil traktör bayisine daldı

YAŞAM Haberleri

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin traktör bayisine girmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Mermer Mahallesi’nde Zeynep A. idaresindeki 78 DE 224 plakalı otomobil, mermer kavşağından dönüş aldığı sırada kontrolden çıkarak yolun karşısına geçti. Hızla ilerleyen otomobil traktör bayisine dalarak burada satışa hazır vaziyette bekleyen bir traktöre çarparak durdu. İşyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan kazada dükkan önünde bulunan vatandaşlarında hızla dükkana içersine kaçma anları ve daha sonra otomobildeki yaralılara müdahale ettikleri görüldü. Kaza sonrası hafif şekilde yaralana sürücü Zeynep A. ile yanında bulunan Zehra G. olay yerine gelen ambulansla Eskipazar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza sonrası park halindeki satışa hazır bir traktör ile otomobilde maddi hasar oluşurken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...