Fatih Terim ön libero tercihini yaptı

Fatih Terim ön libero tercihini yaptı

SPOR Haberleri

Galatasay'da gündem ön libero transferi. Melo ve Wellington arasında kalan sarı-kırmızılılarda Fatih Terim'in ilk tercihi ise belli, Melo

Galatasay'da gündem ön libero transferi. Melo ve Wellington arasında kalan sarı-kırmızılılarda Fatih Terim'in ilk tercihi ise belli: Melo. Yeni sezon öncesi hazırlıklarını İngiltere'de sürdüren Galatasaray, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Orta sahaya transfer yapmak isteyen sarı-kırmızılılarda adaylar Melo ve Wellington. 2 sezondur Galatasaray'da kiralık forma giyen Melo için temaslar sürerken, Juventus ve Melo ile anlaşılmış değil. Juventus kulübü Melo için 5 Milyon Euro'dan aşağı inmezken, Brezilyalı yıldız yıllık 3.3 Milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme talep ediyor. Galatasaray bu rakamları aşağıya çekmek için pazarlıklarını sürdürürken, Fatih Terim'in de önceliğinin Melo olduğu öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın iki sezondur birlikte çalıştığı ve takımı tanımasından dolayı Melo'yu istiyor. Sarı-Kırmızılılar Melo'dan bir sonuç alamazlar ise Wellington tranferini bitirecekler. (akşam)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...