Koruyucu ailesi Muhammet’e ses oldu

Düzenleyen:
Koruyucu ailesi Muhammet’e ses oldu

YAŞAM Haberleri

Antalya Kepez’de yaşayan 53 yaşındaki Hacer ile Erdal Özel çifti, 29 yıllık evliliklerinde çocuk sahibi olamayınca koruyucu aile olmak için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Antalya İl Müdürlüğüne başvurdu.

Hacer Özel, sevgi evlerine yeni gelen 2,5 yaşındaki Muhammet’in boynuna sarılıp öpmesinden çok etkilendi. Eşiyle birlikte Muhammet’in koruyucu aileliğini üstlendi. Özel çifti, evlerine gittiklerinde çocuğun seslere tepki vermediğini fark etti. Hastaneye götürülen Muhammet’in hiç duymadığı belirlendi. Çift, helen tedaviyi başlattı. Üç yıl önce ameliyatı yapılan Muhammet, kulağına takılan iki cihazla duymaya başladı. 

Söylediği ilk kelimeler ise koruyucu ailesinin yıllardır duymayı hayal ettiği “anne ve baba” oldu. Ev hanımı Hacer Özel “Bir çocuğu bu kadar sevebileceğimi bilseydim yıllar önce koruyucu aile olurdum. Bize anne ve baba dediğinde mutluluktan üç koç kestik” dedi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...