Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Özhaseki: Temiz çevre için üzerimize düşeni yaptık

Düzenleyen:
Bakan Özhaseki: Temiz çevre için üzerimize düşeni yaptık

POLİTİKA Haberleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, “Küresel ısınmanın getirmiş olduğu belalar, bunlar karşısında bütün dünyanın almış olduğu tedbirler var.

İşte bu tedbirler sırasında her ülkeye birtakım yükümlülükler düşüyor” dedi. Bakan Özhaseki, İklim Değişikliği 23. Taraflar Konferansı’na katılmak amacıyla geldiği Almanya’nın Bonn kentinde, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile görüştü. Burada konuşan Bakan Özhaseki, şunları söyledi: Toplu ulaşımda ve enerjide iklim değişikliğiyle ilgili sıkıntı doğurabilecek sonuçlardan kaçınmaya çalışıyoruz. Yenilenebilir enerji kaynaklarını 10 sene içerisinde 3 misli artırmış bir ülkeyiz. Enerji kaynaklarımızın neredeyse yüzde 45’i yenilenebilir... Bu konuda yeni yatırımlara da devam ediyoruz. Böylece temiz çevre için büyük katkı sunuyoruz.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...