Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Fakıbaba'dan Antalyalı hortumzedelere ziyaret

Düzenleyen:
Bakan Fakıbaba'dan Antalyalı hortumzedelere ziyaret

POLİTİKA Haberleri

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Antalya'daki şiddetli yağış ve fırtınadan zarar gören bölge-lerde incelemelerde bulundu.

Bakan, daha sonra hastanede tedavisi devam eden yaralıları ziyaret etti. Kumluca’da açıklamada bulunan Fakıbaba, “Mutlaka bu zararların karşılanması gerekiyor. Hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık bin dönüm bir sera alanında, 800 dönüm bahçe alanında hasar var. Bazı evlerde hasarlar var. Bunların hesabı yekun olarak çıkarılıyor. Bu konuda üzerimize düşeni yapacağız” dedi. Bakan Fakıbaba'dan destek isteyen Ümit Abacı isimli üretici, ''Biz, dilenmiyoruz ama Fatih Terim’in aldığı paranın 10’da 1’i bizi kurtarır. Bize tapu, belge sorarsanız bu işin içinden çıkamayız. 5 dönümün altına tapu verilmiyor. 3 kardeşiz, 10 dönüm yerimiz var. Bizim sigortamız Türkiye Cumhuriyeti" dedi. Eşref Fakıbaba temaslarının ardından       KOSGEB ile Antalya Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle Kumluca Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Domates Yetiştiriciliği ve Teknolojileri Fuarı”nın (DOMATEXPO) açılışına katıldı. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...