HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Tek teker Arif'in cenazesini Adli Tıp'tan Kenan Sofuoğlu aldı

Düzenleyen: /
Tek teker Arif'in cenazesini Adli Tıp'tan Kenan Sofuoğlu aldı
Kenan Sofuoğlu, Tek Teker Arif, Cenaze, Antalya, Haber

SPOR Haberleri

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Avrupa şampiyonu milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu'nun babası, "tek teker Arif" olarak bilinen Arif Razgatlıoğlu'nun cenazesi adli tıp morgundan alındı.

Kazada hayatını kaybeden Arif Razgatlıoğlu'nun cenazesini almak için oğulları Toprak ve Tümay ile yakınları Akdeniz Üniversitesi Hastanesindeki Adli  Tıp morguna geldi. Burada taziyeleri de kabul eden milli motosikletçi Toprak  Razgatlıoğlu, gözyaşı döktü.

Adli tıp morguna gelen milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu da  Razgatlıoğlu'nun oğulları ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Sofuoğlu, burada gazetecilere, Arif Razgatlıoğlu'nun çocukluğundan bu  yana tanıdığı, Türkiye'nin en önemli motosiklet figürlerinden olduğunu söyledi.

Tek teker Arif

Tek teker Arif

Tek teker Arif

Öte yandan kazada hayatını kaybeden 20 yaşındaki Ülkü Özcan'ın da  cenazesi bir yakını tarafından otopsi işlemlerinin ardından adli tıp morgundan  lındı.

Arif Razgatlıoğlu (59) yönetimindeki 33 NE 303 plakalı motosiklet ile  tali yoldan çıktığı iddia edilen İsmet Oğuz yönetimindeki 07 UJ 797 plakalı  kamyonet dün Gazipaşa ilçesinde çarpışmış, kazada Razgatlıoğlu ile motosikletteki  Ülkü Özcan (20) olay yerinde yaşamını yitirmişti.

Tek teker Arif

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...