Beşiktaş taraftarlarıyla tartışan Fernandes'ten açıklama

Beşiktaş taraftarlarıyla tartışan Fernandes'ten açıklama

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Almanya kampında, taraftarların Fernandes'e olan aşırı ilgisi sonucunda kısa süreli gerginlik yaşanmıştı. Portekizli futbolcu twitter hesabından açıklama yaptı.

Beşiktaş'ın 1 Temmuz'da Almanya'da başlayan sezon öncesi hazırlık kampında, dün akşam yapılan antrenman sonrası Siyah Beyazlı taraftarların Manuel Fernandes'e olan aşırı ilgisi sonucunda kısa süreli gerginlik yaşanmıştı. Portekizli futbolcu kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen bazı taraftarları geri çevirmiş ve bu durum sonrası taraftarlar Fernandes'e tepki göstermişti. Olayın basına yansıması sonucu Fernandes bugün twitter hesabından yaptığı açıklama ile taraftarlarla arasında sorun olmadığını ifade etti. nbsp; Fernandes açıklamasında, "Kamp çok iyi gidiyor! Her zamanki gibi bazı haberler abartılarak veriliyor. Taraftarlar ile aramda tartışma veya problem yok" diyerek yaşanan durumu açıklığa kavuşturdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...