Beşiktaş, Ronaldinho ve Adebayor'u getiriyor

Beşiktaş, Ronaldinho ve Adebayor'u getiriyor

SPOR Haberleri

UEFA'dan çıkacak karar göre Beşiktaş, Ronaldinho ve Adebayor'u getirecek.

Başkan Fikret Orman'ın "En az bir çilek almam lazım" açıklamasının ardından gözler Siyah-Beyazlılar'ın, UEFA'nın 11 Temmuz'daki duruşmasına çevrildi. Olumlu bir kararın çıkması durumunda Kartal, dünya starlarını İstanbul'a getirecek. Beşiktaş bombaları patlatmaya hazırlanıyor. Ömer Şişmanoğlu, Pedro Franco, Gökhan Töre, Günay Güvenç ve Sezer Öztürk'ü renklerine katan Siyah-Beyazlılar, gözünü dünya starlarına dikti. UEFA'nın bir yıl Avrupa kupalarından men ettiği Beşiktaş, 11 Temmuz'da yapılacak duruşma öncesi umut dolu. Başkan Fikret Orman'ın "En az bir çilek almam lazım" açıklamasının ardından heyecanlanan taraftarlar, mahkemeden çıkacak kararı merakla beklemeye başladı. 12. adamı heyecanlandıran yıldızlardan bir tanesi Emmanuel Adebayor... Duruşmadan çıkacak olumlu bir karar sonrası harekete geçecek olan başkan Orman, İngiliz ekibi Tottenham'da forma giyen Togolu golcüyü Siyah-Beyazlı renklere bağlamak için Londra'ya gidecek.
Araplar'ı reddetti
Maddi kaynak için sponsorların hazır olduğu belirtilirken, Siyah-Beyazlı yönetimin ikinci bombası ise Brezilya'nın efsane ismi Ronaldinho olacak.
Ülkesinin takımlarından Atletico Mineiro takımında top koşturan süperstar, geçtiğimiz günlerde Birleşik Arap Emirlikleri kulübü Al Shabab'ın yüksek teklifini kabul etmedi.
Shabab'ın cazip önerisini reddeden Sambacı'nın Beşiktaş'tan haber beklediği için bu transfere hayır dediği belirtiliyor.
Yönetim bu oyuncuyla da el sıkıştığı ifade edilirken, Orman ve ekibi duruşmadan olumlu bir şekilde ayrılacaklarına inanıyor.
Beşiktaş başkanı dünya starlarını getirerek hem tribünlerin dolmasını sağlayacak hem de Kartal'ın uzun zamandır özlem duyduğu şampiyonluk hedefinde emin adımlarla ilerleyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...