KİPTAŞ’tan Veliefendi’ye Locamahal imzası

Düzenleyen:
KİPTAŞ’tan Veliefendi’ye Locamahal imzası

EMLAK Haberleri

KİPTAŞ güvencesiyle Zeytinburnu-Veliefendi aksında hayata geçirilen Locamahal Veliefendi’de satışlar tüm hızıyla devam ediyor.

Şehrin kalbinde yükselen ve lokasyonuyla son derece cazip bir noktada yer alan Locamahal Veliefendi, İstanbulluların en çok tercih ettiği gözde yaşam alanları arasında yer alıyor. Avrasya Tüneli, E-5 Otoyolu, Marmaray, Sahilyolu ve Atatürk Havalimanı’na yakınlığıyla dikkat çeken projede ev almak isteyenlere cazip ödeme seçenekleri sunuluyor. Daire fiyatlarının 641 bin liradan başladığı Locamahal Veliefendi, 20 blokta 1.262 konuttan oluşuyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin bulunduğu proje, 36 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.  2020 yılında teslimleri gerçekleştirilecek olan projede banka kredisi ve KİPTAŞ bünyesinde ödeme imkânı sunuluyor. Peşin ödemelerde de avantajlar sunan KİPTAŞ, Locamahal projesinde çocuk oyun alanlarından otoparka, yürüyüş alanlarından güvenliğe kadar birçok sosyal donatıya yer veriyor. 

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...