Beşiktaş'ın yeni transferi 'şike' sorusuna kızdı

Beşiktaş'ın yeni transferi 'şike' sorusuna kızdı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın yeni transferi Sezer Öztürk, "Şikeden beraat ettim, içim rahat" dedi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Sezer Öztürk, "Şikeden beraat ettim, içim rahat" dedi. Beşiktaş'ın Fenerbahçe 'den transfer ettiği Sezer Öztürk, siyah-beyazlı takımın kamp çalışmasını sürdürdüğü otelde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Beşiktaş'a katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Sezer, "Büyük bir camiaya geldim. Transferim uzun zamandır konuşuluyordu ama düne nasip oldu" diye konuştu.
"TAMAMEN HOCA TERCİHİ"
Forma için büyük bir rekabet içinde olacaklarını ifade eden Öztürk, "Aramızda en iyi olanlar oynayacaktır. Şubat ayından bu yana eski takımımda antrenmanlarda yer aldım. Oynamama nedenim tamamen hoca tercihidir. Herhangi bir sakatlığım bulunmuyor" şeklinde devam etti.
nbsp;Geçmişle ilgili konuşmak istemediğini belirten Sezer, "Fenerbahçe'de forma giydiğim dönemde iyi işler yaptığımı düşünüyorum. Her zaman işimi yaptım. Alex de çok iyi futbolcu. Bana dün mesaj attı ve başarılar diledi" ifadelerini kullandı.
"BERAAT ETTİM, İÇİM RAHAT"
nbsp;Bir gazetecinin, "şike süreci" ile ilgili sorusu üzerine, "Burası mahkeme yeri değil, mahkemeyi konuşulacak yer değil. Ben beraat ettim, olay kapanmıştır. İçim rahat olmasa zaten burada oturmazdım" cevabını veren Sezer Öztürk, gönlünden geçen forma numarası sorusu için de "haddimi bilirim, yeni geldim ve hangisi müsaitse onu giyerim" yanıtını verdi.
nbsp;"Fenerbahçeli Sezer" demenin yanlış olacağını ifade eden Beşiktaşlı futbolcu, "Bence yanlış ama yine de öyle düşünülecekse, o algıyı sahada değiştirmek için çalışacağım" diye konuştu.
nbsp;Takım arkadaşları Fernandes ve Oğuzhan ile doğal bir rekabet yaşayacağını dile getiren Sezer Öztürk, "Kim daha iyiyse ve verimliyse o oynayacak diye düşünüyorum" diye devam etti.
nbsp;Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman 'a, kendisine güvendiği için teşekkür eden Öztürk, "Bana bugüne kadar güvenen kimseyi mahcup etmedim. Rıza hoca da Eskişehir'de bana güvenmişti ve onu mahcup etmeyip A Milli Takım 'a kadar yükseldim" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...