Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Artık full HD'yi unutun

Artık full HD'yi unutun

TEKNOLOJİ Haberleri

Asus'un yeni canavarı ile Full HD'yi unutun. Asus'un yeni monitörü, 'Full HD de neymiş' dedirten müthiş bir çözünürlükle geliyor.

Asus'un yeni canavarı ile Full HD'yi unutun! Asus'un yeni monitörü, "Full HD de neymiş" dedirten müthiş bir çözünürlükle geliyor. Ekran çözünürlüğünde 1080p (1.920 × 1.080), yerini 4K'ya bırakmaya hazırlanıyor. Tayvanlı teknoloji firması Asus tarafından piyasaya sürülen PQ321Q model isimli monitor, taşıdığı 3.500 dolarlık fiyat etiketinin yanında henüz hiç bir benzerinde bulunmayan bir özellik sunuyor: 3.840 × 2.160 çözünürlük... HD standardı olan 1080p'yi ikiye katlayan bu çözünürlüğü destekleyen 31,5 inç'lik monitorün tek handikapı, bu çözünürlüğü şimdilik sadece en üst seviye ekran kartlarının destekliyor olması. IGZO panel teknolojisini kullanan monitorde bağlantı noktası olarak bir DisplayPort ve iki adet HDMI girişine yer verilmiş. Firmanın aynı çözünürlük değerine sahip bir de 39 inç modeli yakında tanıtacağı da gelen haberler arasında.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...