Yeni Wrangler ilk sinyali verdi

Düzenleyen:
Yeni Wrangler ilk sinyali verdi

T-Otomobil Haberleri

Otomotiv tarihinde adını altın harflerle yazdırmış nadir modelleri biri olarak ön plana çıkan ve SUV sınıfını babası olarak nitelendirilen Jeep Wrangler’ın yeni nesli gün ışığına çıktı.

Bugüne kadar üretilen en yetenekli SUV olarak tanımlanan araç kendine özgü ikonik tasarımı korurken, yüksek verimliliğe sahip gelişmiş motorlar ve teknolojik donanımlarla dikkat çekiyor. 29 Kasım'da Los Angeles Auto Show'da maceraseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanan Wrangler, kendi ile karakterize olmuş yedili ızgara, maskülen hatlar, sembolik yuvarlak farları ve kare stop grubundan da vazgeçmemiş. İşçilik kalitesinde en üst seviyeye ulaşan ve markanın kendi geliştirdiği 4x4 yetenekleri ile SUV segmentindeki bir çok rakibini arkasında bırakan model, katlanabilen ön cam, farklı kapı sayısına sahip karoser kombinasyonu ve tamamen açılabilen tavan yapısıyla farkını ortaya koyuyor. 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...