Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beyaz Saray'dan Gezi Parkı yorumu

/ Kaynak: AA
Beyaz Saray'dan Gezi Parkı yorumu

DÜNYA Haberleri  / AA

Beyaz Saray Sözcüsü Jay Carney, günlük basın brifinginde Gezi Parkı'yla ilgili soruya 'pozisyonumuz değişmedi' şeklinde cevapladı.

Beyaz Saray Sözcüsü Jay Carney, Gezi Parkı odaklı olaylarla ilgili gelişmeleri takip etmeye devam ettiklerini söyledi. Carney'ye, günlük basın brifinginde bir gazeteci, "Türkiye'de protestolar hala devam ediyor ve dün gece düzinelerce kişi gözaltına alındı ve tutuklandı. Bu konuda yorumunuz nedir? Ayrıca, Türkiye'de polisin protestoculara uyguladığı şiddet hakkında soruşturmalar vardı ve siz, Türk yetkililere tam güven duyduğunuzu söylemiştiniz. Bu konuda yeni bir açıklamanız olacak mı" yönünde soru yöneltti. Sözcü Carney, soruyu şöyle cevapladı: "Yeni bir açıklamam yok. Elbette durumu takip etmeye devam ediyoruz. Müttefikimiz Türkiye ile çok önemli ve yakın ilişkiye sahibiz. Bu konulardaki pozisyonumuz değişmedi ve yeni bir açıklamam yok."
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...