Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İsrail sınırında Mısır askerlerine baskın, 2 ölü 6 yaralı

İsrail sınırında Mısır askerlerine baskın, 2 ölü 6 yaralı

DÜNYA Haberleri

İsrail sınırına yakın Sina yarımadasındaki bir askeri kontrol noktasına düzenlenen saldırıda 2 asker öldü, 6'sı da yaralandı.

Darbenin ardından Mısır'ın İsrail sınırına yakın Sina yarımadasındaki bir askeri kontrol noktasına düzenlenen saldırıda 2 asker öldü, 6'sı da yaralandı. 5 gün önce de düzenlenen roketli saldırıda bir asker ölmüş, iki asker yaralanmıştı. Müslüman Kardeşlere yakın militanlar tarafından düzenlendiği ileri sürülen saldırının, Mursi'nin devrilişi ile bir ilgisi olup olmadığı netlik kazanmadı. Mısır'da Sina yarımadasında, El Ariş havalimanını koruyan Gazze ve İsrail sınırına yakın bir askeri kontrol noktasına, silahlı militanlar tarafından düzenlen saldırı yankı uyandırmıştı. Sabah erken saatlerde, roket güdümlü el bombası ile düzenlenen saldırı, Mısır Cumhurbaşkanı Muahmmed Mursi'nin devrilmesinin ardından gelmişti. Güvenlik kaynakları, saldırının Gazze sınırındaki Refah'ta bulunan bir polis karakoluna düzenlendiğini ve burasının yerel bir istihbarat merkezine yakın olduğunu ifade etmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...