Müslüm Gürses'in eşi dava açacak, 'Ölümüzü dirimizi sömürdüler'

Müslüm Gürses'in eşi dava açacak, 'Ölümüzü dirimizi sömürdüler'

MAGAZİN Haberleri

Müslüm Gürses'in şarkılarından oluşacak 'Baba Şarkılar' albümüne, eşi Muhterem Nur'dan veto geldi, 'Ölümüzü dirimizi sömürdüler.'

Ünlü isimlerin biraraya gelerek seslendirdikleri 'Baba Şarkılar' albümüne Müslüm Baba'nın eşi Muhterem Nur'dan veto geldi. Eşinin üzerinden reklam yapıldığı için albüme karşı çıktığını söyleyen Nur "Eflatun Müzik ile anlaşmamız vardı ve bir albüm yapılacaktı. Hastaneden çıktıktan sonra bu albümü yapacaktık ama Müslüm Bey hastaneden çıkamadı. Onun daha önce okumuş olduğu şarkılardan dört beş tane şarkı koyarak, karışık bir albüm çıkaracaklardı. Bunu kabul ettim ve karşılığında 50 bin lira aldım. Albüm bitmek üzereydi bana geldiler onay aldılar çıkış için. İmza istediler. Bizim olmayan albümün bizimmiş gibi tanıtımı yapılıyor. Bu albümden ne gelirim var ne sahibiyim. Bizimle alakası yok. Eşimin ölümünü bazı kişiler reklam aracı olarak ufacık da bir şey yapsalar Müslüm Gürses oluyor. Onun ismini kullanıyorlar. Bunalıma girdim. Bu firma hakkında dava açacağım" diye konuştu. Muhterem Nur ayrıca bir gazetenin albüm haberini yaparken attığı 'Babayı 15 Temmuz'da diriltecekler' başlığını ise "Siz Allah mısınız ki dirilteceksiniz Baba'yı? Onlar Müslüm Gürses'i diriltemezler ama ben yapacağım hareketlerle onları öldürürüm. Adını kullanarak onunla oyuncak gibi oynuyorlar. Eğer böyle olacaksa ben dava açarım. Ölümüzü dirimizi sömürdüler" sözleriyle tepki gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...