Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

IKBY Başbakanı Barzani'den Türkiye'ye teşekkür

Düzenleyen: / Kaynak: AA
IKBY Başbakanı Barzani'den Türkiye'ye teşekkür

DÜNYA Haberleri  / AA

IKBY Başbakanı Barzani, Irak-İran sınırında gerçekleşen depremin ardından, sunduğu yardımlar sebebiyle Türkiye'ye teşekkürlerini yineledi.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Neçirvan Barzani, Irak-İran sınırında gerçekleşen depremin ardından, sunduğu yardımlar sebebiyle Türkiye'ye teşekkürlerini yineledi. 

Başbakan Barzani, Erbil'de düzenlediği basın toplantısında, "Türkiye, depremin meydana geldiği ilk saatlerde bize yardım gönderdi ve Cumhurbaşkanlığı ofisinden bizi aradılar. Bunu takdir ediyor ve kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz." dedi.

"Onları da burada görmek isteriz"

Türkiye'yi ziyaret edip etmeyeceği sorusuna da Barzani, "Eğer Türkiye'yi ziyaret etme imkanı olursa bundan kesinlikle çok memnun kalırız. Onları da burada görmek isteriz." ifadesini kullandı.

Bağdat yönetiminin, Kerkük petrolününün İran'a ihraç edilmesi girişimleriyle ilgili Barzani, konudan haberdar olmadıklarını kaydetti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...