Rusya'dan flaş açıklama, yalanladılar

Düzenleyen:
Rusya'dan flaş açıklama, yalanladılar

DÜNYA Haberleri

Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın yarın, Türkiye, Rusya ve İran arasında düzenlecek üçlü zirvede alınacak kararların hayata geçirilebileceğinde emin olmak için görüştüğünü söyledi.

Basın toplantısı düzenleyen Peskov, Putin'in Esad'la yaptığı görüşmenin yarın Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani arasında yapılacak görüşmenin zeminini oluşturduğunu kaydetti.

İDDİALARI YALANLAR NİTELİKTE
Rusya'nın açıklaması, uluslararası basında tarafından Türkiye ve Suriye arasında liderler bazında bir görüşme olacağı yönündeki iddiayı yalanlar nitelikte. 

RUS BASINI: TÜRKİYE, RUSYA VE İRAN ANLAŞTI
Öte yandan, Rus Sputnik haber ajansı, Rusya'nın Soçi kentinde bir araya gelen Rusya, Türkiye ve İran genelkurmay başkanlarının, Suriye'de geri kalan DEAŞ ve El Nusra (yeni ismiyle Fetih el Şam) bağlı teröristlerin varlığına son vermek için somut adımlar üzerinde anlaştıkları belirtildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...