Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

YPG, ABD'nin verdiği silahlarla 'şov' yaptı

Düzenleyen:
YPG, ABD'nin verdiği silahlarla 'şov' yaptı

DÜNYA Haberleri

Suriye ve Irak'ta terör örgütü DEAŞ'a ait önemli bir yerleşim yeri kalmamasına rağmen ABD, terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG'ye silah ve cephane desteği sağlamaya devam ediyor. Son sevkiyat 65 araçlık konvoy ile 19 Kasım’da gerçekleşmişti. Terör örgütünün ABD'den aldığı araç ve silahlarla Deyr ez-Zor'da çekilen görüntüleri ise büyük tepki çekti...

ABD’nin, Eylül 2014’te Ayn-el Arab (Kobani) süreci ile başlayan terör örgütü PKK’ya silah, cephane ve zırhlı sevkiyatı sürüyor. DEAŞ tehdidini gerekçe göstererek PKK’ya onlarca araçlık cephane gönderen ABD, terör örgütü DEAŞ bölgeden temizlendiği halde “yardım”larına devam ediyor.

Suriye’nin El Bukemal kasabası ile Irak’ta Ravan Bölgesi de DEAŞ’tan temizlendi.

Her iki ülkede de terör örgütü DEAŞ’ın hiçbir yerleşim birimi kalmadı. Ancak buna rağmen ABD, PKK’ya DEAŞ bahanesiyle silah, cephane ve zırhlı sevkiyatı yaptı.

YPG, ABD'nin verdiği silahlarla 'şov' yaptı

DEAŞ'LILAR KAÇTI

Irak’ta DEAŞ’ın kontrol ettiği son noktalar olan Ramadi’ye bağlı El Kaim, Rava ve Ana bölgeleri rejim birlikleri tarafından ele geçirildi. Suriye’de ise El Bukemal, DEAŞ’ın işgalinde olan son yerleşim birimi olma özelliği taşıyorken Suriye rejiminin kontrolüne geçti.

Terör örgütü DEAŞ mensupları Suriye’de Humus- Badiye Çölü ile Irak’ta Anbar sahra bölgelerine kaçtı.

YPG, ABD'nin verdiği silahlarla 'şov' yaptı

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...