Twitter'dan kritik güncelleme

Twitter'dan kritik güncelleme

TEKNOLOJİ Haberleri

Mac ve Android uygulamalarında güncelleme yapan Twitter, direkt mesajlaşma problemlerini düzeltti, pek çok yenilik ve iyileştirmeler yaptı.

Twitter sosyal ağ uygulamasını güncelledi. Yeniliklerden en göze çarpanı, direk mesajlaşma kısmında okunan mesaj için eş zamanlı olarak diğer platformlarda da "okundu" nbsp; ifadesinin yer alması oldu. Şirket güncellemeye Apple'ın bilgisayar ve mobil platformuyla ve Android telefonlarındaki uygulamasıyla başladı ancak diğer alanlarda da aynı güncellemenin uzun sürmemesi bekleniyor. Çünkü Twitter; Android, iPhone, iPad, Mac, twitter.com, mobile.twitter.com ve TweedDeck gibi 7 uygulama için güncellemeleri eş zamanlı olarak gerçekleştirmeyi hedeflediklerini açıklamıştı. iPhone için, Mac için ve Android için yapılan güncellemeler marketlerdeki yerlerini aldı. Direk mesajlaşmadaki yeniliğin yapılması uzun zamandır bekleniyordu. Twitter kullanıcıları yıllardır mesajlaşma kısmında sorunlar yaşıyor. Örneğin TweedDeck uygulamasından bir mesaj okunduktan sonra Twitter.com uygulamasına girildiğinde aynı mesajın okunmadı olarak gösterilmesi gibi pek çok sorun kullanıcılar tarafından bu zamana kadar bildirilmişti.
Twitter bu yenililiği şu cümlelerle açıklıyor: "Android telefonunuzda veya iPhone'nunuzda direk mesaj okuduğunuzda, bu mesaj web tarayıcınızda, bilgisayar uygulamanızda veya tabletinizde 'okundu' olarak işaretlenecek. Ancak unutulmamalıdır ki güncelleme çok taraflı olarak gerçekleşmiştir. Yani her bir uygulama için Twitter'ın yeni güncellemesine sahip olmanız gerekmektedir."
Bir sonraki yenilik ise Twitter'ın iOS ve Android uygulamalarının arama sonuçları kısmındaki yenilikler. Artık arama kısmına bir Twitter kullanıcısının adını girdiğinizde o kullanıcıyı biyografisinin tamamıyla birlikte ekranınızda görebileceksiniz. Daha da fazlası, ekranı sola kaydırdığınızda karşınıza "tanıyor olabileceğiniz kişiler" nbsp; listesi çıkacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...