Emine Erdoğan: Kadınlarımız dünyanın umudu

Düzenleyen:
Emine Erdoğan: Kadınlarımız dünyanın umudu

POLİTİKA Haberleri

Erdoğan “İnsanlığın sağduyusu ve vicdanı olan kadınlarımız, dünyanın çarpıklıklarını düzeltebilir, yeter ki destek olalım” dedi.

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Merkez Kadın Komitesi tarafından düzenlenen Sendikal Bakış Açısıyla Kadın Çalışanlar İçin Sorun Çözme Yöntemleri Projesi Kapanış Toplantısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan da katıldı. Burada bir konuşma yapan Erdoğan, Anadolu kadınının çok yönlü olduğunu bu yüzden problemlerinin de çok boyutlu olduğunu bildirdi. Ev ve iş hayatının kadınlara ağır yükler yüklediğini belirten Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: Bizler bu yükleri hafifletmeliyiz. Devletimiz bunun gayreti içindedir. Son 15 yılda medeni kanunda, iş kanununda ve nihayetinde anayasamızda yapılan değişikliklerle önemli aşamalar kaydedildi. Başarısı uluslararası alanda yankılanan iş kadınları, gençlerimizin ufkunu açan kadın akademisyenler görüyorum, bunlar hepimize gurur veriyor. Müteşebbis kadınlarımız umudumuzu artırıyor. 
Emine Erdoğan, kadınların, dünyanın çarpıklıklarını düzeltmeye katkı sunabileceğini aktararak, “İnsanlığın sağduyusu ve vicdanı olan kadınlarımız dünyanın da umududur” diye konuştu. ANKARA 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...