Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Celtic'in golü PSG'nin canavarlarına rekoru getirdi

Düzenleyen:
Celtic'in golü PSG'nin canavarlarına rekoru getirdi

SPOR Haberleri

Maçın ilk saniyelerinde Celtic karşısında yenik duruma düşen Paris Saint-Germain, sahadan 7-1 galip ayrıldı. PSG, böylece grup aşamasında en çok gol atan takım rekorunu Borussia Dortmund'un(22) elinden aldı.(Toplam 24 gol)

Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. hafta maçında Paris Saint-Germain evinde Celtic'i ağırladı.

Konuk ekip henüz maçın ilk dakikasında Moussa Dembele ile öne geçmeyi başardı. Ancak bu gol İskoç takımı adına yıkımı getirdi.

1-0 sonrası rakip kaleyi abluka altına alan Paris Saint-Germain, 9 ve 22. dakikada Neymar'ın golleriyle öne geçti. Brezilyalı yıldız böylece İskoç ekibine karşı kariyerinde 7. golü attı.

Durmak bilmeyen PSG, 28'de Edinson Cavani 35. dakikada ise Kylian Mbappe kısa sürede farka gitti. 

Skorun verdiği avantajla oyunu sürükleyen Fransa ekibi ikinci yarıda da durmadı. 75 dakikada Marco Verratti fark 4'e çıkarken, 79'da Edinson Cavani bir kez daha sahneye çıktı: 6-1. Üst üste 8 Şampiyonlar Ligi maçında da gol atan Edinson Cavani, Cristiano Ronaldo ile birlikte bunu başaran 2. futbolcu olarak tarihe geçti.

Gol yağmurunda son söz söyleyen PSG'nin Brezilyalı yıldızı Dani Alves oldu: 7-1. Paris Saint-Germain grubun son maçında Bayern Münih ile karşılaşacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...