iPhone 6 kanatlandı

- Güncelleme:
iPhone 6 kanatlandı

GÜNDEM Haberleri

Apple iPhone 6'nın bu yılın ikinci çeyreğinde üretilmeye başlanacağı ve yılın ikinci yarısında da satışa çıkacağı tahmin ediliyor.

Daha önce iPhone 4 ile Phone 5 çıkmadan efsanevi bir telefon olduğuna dair birçok video sanal alemde dolaşmıştı. Şimdi de Apple'ın ne zaman piyasaya çıkaracağı belli olmayan yeni modeli iPhone 6 için fotoğraflar sanal alemde dolaşmaya başladı. Bazı tasarımcılar konsept tasarımlar hazırlayarak teknoloji severlerin beğenisine sunmaya başlamış durumda. iPhone tasarımı olduğu iddia edilen benzer bir fotoğraf daha internete düştü. Ancak bunun gerçek iPhone 6 tasarımı olduğu kesin değil. Sanal alemde dolaşan bu fotoğrafa göre, iPhone 6'nın, Iphone 5 boyutlarında olduğu ve ayrıca telefonun alt ve üst kısımları bir kanat gibi açılarak sanal klavye ve projeksiyon gözleri ortaya çıkıyor. iPhone üzerinden projeksiyon cihazını andıran sistemle duvara yansıyan görüntülerde sanal klavye kullanılarak komut verilebiliyor. Kullanıcı, yüksek kalitedeki oyunu sanal klavye üzerinden oynaması dikkat çekiyor.

nbsp;

iPhone 6 kanatlandı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...