Sağlık yöneticilerine ödül

Düzenleyen:
Sağlık yöneticilerine ödül

SAĞLIK Haberleri

Sağlık Gönüllüleri Türkiye ve Hospital Manager dergisinin bu yıl 11’incisini düzenlediği “Sağlıkta Sosyal Sorumluluk Ödülleri” ve “Yılın Başarılı Sağlık Yöneticisi Ödülleri” sahiplerini buldu.

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş “Yılın En Başarılı Kamu Sağlık Yöneticisi”, Okan Üniversitesi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan “Yılın En Başarılı Sağlık Girişimcisi”, Anadolu Sağlık Merkezi Genel Müdürü Türkan Özilhan Tacir “Yılın En Başarılı Sağlık Yöneticisi”, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Seyyare Kurt “Yılın En Başarılı Hemşirelik Hizmetleri Yöneticisi”, Kansersiz Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dida Didem Kaymaz “Yılın En Başarılı Sivil Toplum Kuruluşu Lideri” ve Prof. Dr. Haydar Sur, “Sağlık Yönetiminde Yaşam Boyu Başarı” ödüllerini kazandılar.

 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...