Sarıgül'ün eski eşinden inanılmaz eylem

Sarıgül'ün eski eşinden inanılmaz eylem

GÜNDEM Haberleri

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün eski eşi Aylin Kotil, seçim barajının düşürülmesi için Ankara'ya yürümeye başladı.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün eski eşi ve CHP eski İstanbul belediye başkanlarından Aytekin Kotil'in yeğeni olan Aylin Kotil, seçim barajının düşürülmesi için Ankara'ya yürümeye başladı. 1996 yılından bu yana kurduğu Ataköy Eğitim Merkezinde, çocuk eğitimi üzerine çalışmalar yapan Kotil'in, 22 günde Ankara'ya ulaşması bekleniyor. nbsp;Kotil dün sabah 06.00'da Üsküdar Harem'den yanında kendisini araçla takip edecek 5 kişilik bir ekiple yola çıktı. Ankara'ya ulaştığında TBMM'de partilerin grup başkan vekilliklerine vermek üzere bir manifesto hazırlayan Kotil'in, bu manifestoda seçim barajının yüzde 5'e düşürülmesi dışında farklı konulara da dikkat çekeceği öğrenildi. Buna göre, hazırlanan manifestoda yaşam tarzları, inanç özgürlüğü ve yargı bağımsızlığı gibi konular siyasetçilere iletilecek.
"KÖPEK VE YIRTICI HAYVAN ENDİŞEM VAR"
20 ila 22 gün içinde Ankara'ya varmayı planladığını söyleyen Kotil, "Sadece gündüzleri yürüyeceğim. Çünkü gece köpek ya da yırtıcı bir hayvan çıkabilir endişesi taşıyorum" diye konuştu. Kotil, yürüyüş boyunca kendisini bir aracın takip edeceğini ayrıca bir hemşire ve bir avukatın da ilerleyen günlerde kendisine destek olacağını söyledi.Kotil akşam saatlerinde Gebze'ye ulaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...